Hotelnictví a gastronomie

Hotelnictví a gastronomie

Vašemu výběru odpovídá 6 projektů
  • 1955
    Aktivní

    PRAŽÍRNA KÁVY S NOVÝM TECHNOLOGICKÝM POSTUPEM A PŘÍCHUTĚMI

    350 000 CZK

    Záměrem autora je vytvořit pražírnu kávy, která bude dovážet, pražit a následně prodávat výběrovou kávu především z oblasti Kolumbie, Afriky, Kuby, Kostariky, Indie, Brazílie a dalších. Dále bude pražírna nabízet kávové speciality, které budou vyráběny vlastním procesem.
     
    V současné době autor do projektu investoval prostředky spojené s vývojem vlastního pražícího postupu, a to především proto, aby se odlišil od konkurence a vytvořil tak nový produkt. Výroba byla 3 měsíce vylepšována a nyní je již připravena pro uvedení na trh. Výsledný produkt byl při ochutnávkách znalcem uznán za velmi dobrý (pracuje v oboru 20 let).

    Investora hledá především proto, že nemá takové finanční prostředky, aby mohl spustit celý projekt najednou. Poskytnuté finance budou použity na nákup vybavení, zaplacení pronájmu prostor, nákup suroviny, zaplacení poplatků, založení firmy a část bude sloužit jako případná rezerva.
    Pražírna se vydá zcela novou ekologičtější cestou než konkurence. Jako obalový materiál se bude využívat především papír, který se dá následně recyklovat, namísto plastů a hliníku a jsou připraveny i další inovace.

  • 1938
    Aktivní

    VÝROBA A PRODEJ KONZERVOVANÝCH POLÉVEK

    4 350 000 CZK

    Společnost vyrábí a prodává konzervované 3 litrové polévky určené k prodeji v místech s omezenou možností vaření (čerpací stanice, kiosky, stánky rychlého občerstvení, restaurace k rychlému uspokojení poptávky).

    Má vlastní produkt, spuštěny první prodeje a plánuje expanzi.

    Jedná se o jedinou společnost na území ČR a SR, která vyrábí polévky pro B2B balení 3L.

  • 1937
    Aktivní

    KOMUNIKAČNÍ PLATFORMA MEZI HOTELY A HOSTY

    13 500 000 CZK

    Jedná se o komunikační platformu zlepšující vztah mezi hotely a hosty za pomocí mobilního webu, smartphone aplikací a administrace. Tým prodává řešení již téměř dva roky, v portfoliu má přes 80 platících hotelů. Pýchou společnosti je klient Van Der Valk - nejlepší hotelový řetězec v Nizozemí působící zároveň jako strategický investor.
     
    Projekt byl vybrán mezi TOP startupy v kategorii Smart City and Living (TOP 10 ze 400) a absolvoval akcelerační program StartupBootCamp v Amsterodamu (2016), během kterého připravil světovou verzi produktu s cílem obsadit alespoň 3 % světového trhu během 4 let.
     
    Obrovskou devizou týmu je zkušenost s hospitality prostředím, technologická vyspělost a lean management směřující čistě k prodeji a produktu. V roce 2017 oceněn Velkou cenou Cestovního ruchu a očekává novou investici 500.000 EUR v seed kole (v předchozím kole investice 250.000 EUR) pro dopotvrzení product-market-fit s předpokladem Round A v 1Q/2018 v řádech miliónů EUR.

    Autoři hledají investory pro umožnění finalizace produktu a získání zpětné vazby z prvotních trhů pro mezinárodní expanzi formou online marketingu a resellerů. Cílem je v roce 2017 obsadit československý trh, Nizozemí a turecké přímořské oblasti.

  • 1932
    Aktivní

    DOKONČENÍ REKONTRUKCE A PROVOZOVÁNÍ HOTELU V PRESTIŽNÍ LOKALITĚ U HRANIC S NĚMECKEM

    13 500 000 CZK - 18 000 000 CZK

    Komplexní stavební úpravy, přestavba a změna účelu provozu z původního ubytovacího zařízení horské chaty s kapacitou 35 lůžek, na víceúčelové pobytové centrum s kapacitou max. 80 pevných lůžek a 20 přistýlek, poskytující kompletní služby v oblasti ozdravné a poznávací turistiky, sportovních a sociálních programů, zaměřených na celoroční aktivity.

    V současné době bylo investováno 15 milionů z úvěru poskytnutého Oberbank A.G. Plzeň. Z toho byl refinancován úvěr na koupi za 2,6 mil. CZK a v investici do rekonstrukce 12,4 mil. CZK. Společníci investovali do projektových a inženýrských prací k získání st. povolení, do prvotních bouracích a vyklízecích prací finanční prostředky ve výši cca 5 mil. CZK.

    Také je možná změna projektu, jelikož je rozjednána změna stavby před dokončením, můžou se zde vybudovat apartmány pro prodej nebo pronájem, ze suterénních prostor by mohla být krásná restaurace a bufet k pronájmu nebo prodeji (na této straně ski areálu nic podobného není), či byty (u nemovitosti je zastávka autobusu MHD).

  • 1930
    Aktivní

    PROTEINOVÝ FRESHBAR V OBCHODNÍCH CENTRECH

    650 000 CZK - 900 000 CZK

    Cílem projektu je vytvořit novou formu rychlého občerstvení na bázi proteinových nápojů. Tyto nápoje se skládají z proteinu a ovoce/zeleniny plus dalších možných doplňků stravy. V současné době tento koncept nemá konkurenci.
     
    Do projektu byly zatím investovány první prostředky, které byly využity na nákup surovin v rámci vytváření receptů.
     
    Autor hledá partnera, který bude schopen pokrýt náklady na vybavení a nájem baru. Investice má být primárně využita na vybavení/sestavení baru a uhrazení nájmu.
     
    Cílovou skupinou jsou lidé ve věku 15+, kteří cvičí, snaží se žít zdravě a nemají například čas na klasickou formu stravování.

    Nápoje lze popsat třemi slovy: fast/healthy/fresh

  • 1868
    Aktivní

    PRIVÁTNÍ WELLNESS CLUB V PRAZE

    3 000 000 CZK

    Cílem projektu je výstavba privátního a diskrétního wellness clubu s kompletními službami na jednom místě (sauna, vířivka, pára, solární louka, bar, zábava), orientovaného na privátní klientelu, ale nejen na ni.

    Projekt zahrnuje podnikatelský záměr, tj. možnost realizace privátního wellness clubu, zpracovaného od studie, která je dopracována, přes časový a finanční plán až k prováděcímu projektu. Projekt zahrnuje tech. zařízení, el., vzduchotechniku. K projektu je již vytvořena corporate identity, včetně založených účtů na sociálních sítích pod vlastní značkou.

    Do projektu autor investoval cca 200 000 Kč a rok práce, během kterého řešil veškeré náležitosti.

    Projekt je zpracován pro konkrétní místo v suterénu činžovního domu na Praze 7. 
    Autor v současné době hledá investora na zhodnocení podnikatelského záměru. Autor zajistí realizaci projektu až do fáze exitu nebo nalezení nájemce tak, aby z projektu šla trvalá dividenda v podobě příjmu z pronájmu či prodeje. Konkrétní možnosti a varianty při osobním jednání.